lilies of the valley

sitter `pa ett internet cafe i spanien nu :D   jag saknar alla min alsklingar!!!! skicka sms! :)

ses snart <3

lilies of the valley

Den 11e juni 2008, en dag av flödande tårar.

Nu är det slut, över, avklarat. Idag har jag inget intresse av att skriva en bra text eller liknande, inte använda ovanliga ord eller så. Bara tacka, tacka alla underbara människor som blivit en del av min vardag under de senaste fyra åren.

Anna Löfgren,
den 15e september 2004 träffade jag min tvillingsjäl. jag vet att det låter töntigt men jag vet inte hur jag annars ska uttrycka mig. jag vet inte heller hur jag någonsin ska kunna vänja mig vid tanken att inte skratta med dig var dag.
Josefin Appelberg, du är min klippa i stormen mer behövs inte och kan inte beskrivas här.
Hanna Persson Brink, du är unik. du är dig själv och jag beundrar dig för det. du har lärt mig mycket om vad det betyder att vara stark.
Julia Wikner, vi kanske inte hade den perfekta starten tillsammans men tiden vi spenderat tillsammans har varit full av skratt.
Erika och Isabel Sund, ni är de två som med endast en kort kommentar kan få mig på bra humör. Er kommer jag alltid minnas som supertvillingarna.


Lovisa Frölander, min fralllis. det tar emot. jag tror de senaste timmarna talar för sig självt och hur mycket du gett mig. Tillsammans har vi kämpat  oss till perfektion. och med dig har jag upplevt så många fina stunder. Vi har utvecklat saker som bara du och jag förstår och anser vara roliga. trots att de alltid kommer att återupplevas så tar våra catwalks alla pris.


Och Tilda, Abre, Linn, Olivia x2, Kajsa m .fl. ni har alla betytt mer än ni kan ana <3

Ej att förgås, min underbara klass, 9.1. Aldrig kommer jag glömma den oslagbara grupp med unika personer vi växt oss till. Stunderna med er;  lektioner, raster,  aktiviteter utanför skolan. alla har de en plats i mitt hjärta, precis som ni.
Och humorn, den extrema humorn.  Jag kan inte låta bli att le när jag tänker tillbaka på de kommentarer som lagts.
Vår resa till göteborg var allt som kunde begäras, för jag värderar varje minut som jag upplever med just er.
Dallas, frallan, hurtig, larsson, nordin, mas, olivia, erika, isabel, jacke, andré, savis. ni är bäst.

Per-Åke Wickström har lett oss genom våra år och han skrev oss ett tal;

Tack Andreas för att du lärt mig hur viktig en ursäkt kan vara.  
Tack Lovisa för att du lärt mig hur surriga tjejer kan vara på handledartiden.
Tack Malin för att du lärt mig hur viktigt det är med sömn.
Tack Kalle för att du lärt mig hur böcker och annat snabbt kan försvinna.
Tack Daniel för att du lärt mig hur man ska organisera ett Tema.
Tack Johan M för att du lärt mig hur viktig handledartiden är.
Tack Johan N för att du lärt mig hur man ska hata Timrå IK.
Tack Axel för att du lärt mig hur man ska få andra att hämta mat till en.
Tack Olivia för att du lärt mig hur en moped ska köras.
Tack Erika för att du lärt mig hur ett elevråd inte jobbar.
Tack Isabel för att du lärt mig hur en servitris jobbar.
Tack Jacke för att du lärt mig vad ordet "Jobbigt!" betyder.
Tack André för att du lärt mig att man inte kan prata med tandställning i munnen.
Tack från en handledare med dåligt minne, men som aldrig kommer glömma hur unika nu är. Tack.

kanske verkar det inte mycket för er. Internt på hög nivå, ännu ett bevis på hur nära vi kommit. Vi fick också ett veckoschema för vårt kommande sommarlov där påwen inkluderat allt vi tycker om. Jag kommer sakna er alla, alla ni som just lämnat mimerskolan för alltid. 9.1 - 9.4.  Trots att vi såklart kommer ses så kommer det aldrig bli samma sak.


lilies of the valley

dopp i grytan. dopp i hulitjärn. malin i hulitjärn.


lilies of the valley

I vanlig ordning satt jag och filosofierade på mitt fordon, den här gången på väg hem från yttligare ett besök på Northbike. Min längtan efter sommarn var för stunden starkare än någonsin, men de dilemman var tjej ställs inför varje sommar dök upp ett efter ett och min längtan övergick till frustration lika fort som det gick för killen i verkstaden att fixa säkringen.
   Dilemma numero uno, den klassiska "beach"- konfrontationen. Nu ska kläderna av, this is the time att lysa upp tillvaron med den ännu inte solvana, bleka huden. Någon som vet vart man kan få tag i sololja?!
   Dilemma numero dos, den rasande ekonomin. Under sommaren existerar inte längre alternativet att sitta hemma och kolla på film en kväll. Istället är det aktiviteter, aktiviteter och några fler aktiviteter. Det är inte en kompis utan det är alla på en gång! Dock har ju även detta ett pris, alltid finns det en utgift. Ibland av en större summa ibland av en mildare. Det räcker helt enkelt inte till.
   Dilemma numero tres, kanske smärre ovanligare än de två förstnämnda. Kanske också något endast en så förvirrad tonåring som jag själv kunnat se som problematik. Under de senaste veckorna har niondeklassare på mimerskolan upplevt ren stress. och press. Äntligen är det nu över, men vad återstår? jo, en strålande sol. Låter perfekt, om det inte hade varit så att jag helt enkelt inte har tålamodet att återigen ge mig ut i solen och glassa lite. Istället känner jag mig rastlös, jag tänker tanken "jaha, ikväll då?" jag vill ha planer!! Ska bli intressant och se hur det blir nu under senare delar av lovet, då jag kommer stå ansikte mot ansikte med detta problem än en gång.

Liliesofthevalley

Det var min kärlek till vårens vackraste blomma, liljekonvaljen som inspirerade
mig till vad som nu är min nya blogg.
Efter mycket om och men fann jag ett passande namn och jag hoppas nu
att börja om på nytt. Ny blogg och ett efterlängtat sommarlov på G.
Förhoppningsvis kommer jag nu finna mig tiden att uppdatera oftare,
helst också med snäppet mer intresseväckande ämnen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0